videojocs d'actualitat

Nil Sardà i Joel Martín


Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2, és un videojoc d'aventura desenvolupat i publicat per Rockstar Games. El joc és una preqüela de Red Dead Redemption, de l'any 2010, i és la tercera entrega de la sèrie Red Dead. Ambientat l'any 1899, la història se centra en el bandit Arthur Morgan, un membre del grup de criminals de Van der Linde, i també presenta un jove John Marston, el protagonista de l'entrega original.

Opinió:

És simplement espectacular. És arribar-hi amb l'esperança que estigui a l'alçada del primer pel que fa a ambientació i història, i sortir d'allà amb molt més sota el braç. Amb una experiència rodona que vol cuidar els detalls al màxim i aconsegueix cada petit o gran fita que es proposa.

 

 

 

 

 

 


Pokemon Let’s Go, Pikachu/Eevee!

Pokémon Let 's Go, Pikachu! i Pokémon Let 's Go, Eevee! van ser revelats durant una conferència al Japó el 30 de maig de 2018. Estan principalment concentrats cap a una audiència jove i als qui són nous a la franquícia Pokémon. El director Junichi Masuda va declarar que els jocs podrien ser considerats "remakes" de Pokémon, explicant que era per a jugadors més joves perquè incorpora elements de l'anime de la sèrie televisiva.

Masuda va decidir fer a Eevee com la mascota de l'altra versió del joc perquè ha reconegut que aquest és popular i abundant en els fanart. Ell, prèviament, havia considerat usar a Psyduck, però canvià d'idea al final, ja que Psyduck és del mateix color que Pikachu.


Opinió:

El punt més gran de valor en aquesta entrega és la forma com integra els elements que fan sentir a aquest joc modern. La possibilitat de canviar membres de l'equip sense anar a un centre pokémon, l'eliminació de màquines ocultes o la possibilitat de muntar pokémons, fan que aquest títol estigui d'acord a 2018. El portal també se suma a afirmar que els controls per llançar Pokeballs són frustrants, en certs moments.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Fallout 76

Fallout 76 és un videojoc de rol d'acció desenvolupat per Bethesda Game Studios, per a les plataformes PlayStation 4, Xbox One i Microsoft Windows. És un nou joc pertanyent a la saga Fallout. Va ser anunciat oficialment el 30 de maig de 2018. La seva data de llançament va ser el 14 de novembre de 2018. Fallout 76 és una preqüela de tots els altres Fallout; se situa cronològicament abans del primer Fallout llançat en consoles, i s'ambienta al refugi 76, un dels primers refugis a obrir-se a l'exterior després de la gran guerra.

L'argument del joc gira entorn del Refugi 76, que va ser un refugi construït a West Virginia l'any 2076 en la celebració del 300 aniversari dels Estats Units. El refugi estava programat per obrir les seves portes quan el perill de la guerra i la radiació es dissipés i els colons poguessin establir-se de nou a West Virginia en un esdeveniment conegut com a Dia de Reclamación.


Opinió:

Un dels punts més forts del nou Fallout és la possibilitat de jugar en línia amb els teus amics i també la varietat d’enemics que hi ha al joc. El que menys ha agradat en aquesta nova entrega és el mode història i les missions opcionals. En canvi els gràfics han rebut una bona crítica.


 

 

 

 

 

 


Call of Duty BO4

Call of Duty: Black Ops 4 (estilitzat com Call of Duty: Black Ops IIII) és un videojoc d'acció i trets en primera persona, desenvolupat per Treyarch i distribuït per Activision, per a les plataformes PlayStation 4, Xbox One i Microsoft Windows. El videojoc, que és el quinzè títol de la franquícia Call of Duty, va ser anunciat oficialment el 8 de març de 2018, a través d'un breu tràiler, i la seva data de llançament mundial va ser el 12 d'octubre de 2018.

Opinió:

Juga amb els seus punts forts i ofereix prou contingut multi jugador perquè valgui la pena recomanar-lo. És una entrada forta, amb un tir de fluids. No compro la línia PR que es tracta de 'tres jocs diferents', però les tres branques es realitzen entre si, millorant el paquet general. Els fanàtics de Call of Duty tindran una bola, encara que aquells que mai no hagin entès l'apel·lació no es guanyaran aquí.