VIDEojocs educatius

Hem creat una llista de 8 videojocs amb els quals pots aprendre coses mentre t’ho passes bé. Et proporcionem els enllaços per poder-hi jugar.

BRAIN TRAINING

Brain training engloba una sèrie d'exercicis de diferent dinàmica des d'exercicis de càlcul i retenció de dades fins a exercisis de lectura i ortografia, passant pels coneguts Sudoku, amb la finalitat d'exercitar la ment.

La nostra valoració: 7/10


Enllaç

SI_NDS_DrKawashimaHowOldIsYourBrain_esES

MINECRAFT

Minecraft és un joc de supervivència on podràs jugar amb els teus amics en un món totalment obert on podeu crear i construir qualsevol cosa que imagineu.​

 

La nostra valoració: 9/10


Enllaç

Minecraft_1348075189_378876_1024x576.jpg

CIVILIZATION VI

Civilization VI ofereix noves formes d'interactuar amb el teu món, expandir el teu imperi a través del mapa, fomentar el progrés de la cultura i competir contra els líders més importants de la història per crear una civilització que resisteixi al llarg del temps.

 

La nostra valoració: 8/10


Enllaç

H2x1_NSwitch_SidMeiersCivilizationVI_ima

Overcooked

Overcooked és un joc de cuina cooperatiu local en el que dos jugadors prenen el rol de xefs y han de cuinar les comandes en el temps establert mentras es mouen entre plataformes, portals, escales mòbils, etc.

La nostra valoració: 6/10


Enllaç

H2x1_NSwitchDS_OvercookedAllYouCanEat_im

Kahoot!

Kahoot! és una plataforma gratuïta que permet la creació de qüestionaris d'avaluació És una eina amb la qual un mestre crea concursos, en què els alumnes són els concursants, amb l'objectiu d'aprendre o reforçar l'aprenentatge. És un joc lliure basat a aprendre jugant.

La nostra valoració: 7,5/10


Enllaç

unnamed.png

ASSASSIN'S CREED

Juga a través de la història en aquesta premiada sèrie de videojocs. Et submergeix en les memòries dels teus avantpassats, que lluitaven per a protegir la llibertat en moments crucials de la història de la humanitat.

 La nostra valoració: 8,5/10

Enllaç

450_1000.jpg