Videojocs

 

 

FORTNITE
 

Avui en dia més de 125 milions de jugadors formen part d’aquesta plataforma i,  en menys d’un any , ha estat un fenomen cultural. Però, tot i així, encara no ha superat a Minecraft, que suma un total de 144 milions de còpies.

El Battle Royale de Fortnite ha estat un gran èxit gràcies al seu mode de joc Battle Royale. Epic Games és avui una gran empresa dels videojocs reconeguda mundialment. Fortnite també conté un altre mode de joc, “Save the World”, que serà gratuït el 2019.

Battle Royale:

Com la majoria de gent sabrà, aquest mode de joc tracta de ser l'últim supervivent de 100 persones que es tiren des d’un autobús volador. Hi ha una petita illa on caure, i dintre d'aquesta illa, hi ha diferents punts on tirar-se  i on t’has d'aprovisionar d’armes per matar als teus rivals. A més de les armes, hi ha objectes que serveixen per regenerar la salut o l’escut.

Monster Hunter
 

Monster Hunter World (MHW) és el videojoc de Capcom amb més còpies venudes, amb un total de més de 10 milions.


MHW és un RPG que es basa en rastrejar i caçar/capturar monstres per a obtenir materials per a poder millorar el teu equip, les teves armes, l'equip del teu acompanyant...
En el MHW hi ha diferent tipus d'armes. 

A continuació, us explicarem com funcionen la Gran Espasa i l'Arc, que són unes armes fàcils per començar a jugar.
Gran Espasa: Una arma pesant i molt potent, té una gran varietat de combos que causen molt de mal i que són fàcils de memoritzar, amb una mica de pràctica aquesta arma pot ser letal.

Arc: És una arma a llarga distància que serveix per anar fent mal al monstre a poc a poc i evitar que s'acosti a tu, ja que cos a cos aquest arma és inútil.

Mario Bros
El videojoc tracta de rescatar la Princesa Peach i els seus súbdits en el seu propi regne, el Regne Xampinyó, que ha estat envaït pels Koopa Troopa, una tribu de malvades tortugues que tenen semblança a un drac.

 

En la invasió van convertir la gent del regne en roques, totxos i, fins i tot, en xampinyons. Llavors, el Rei dels Koopes era el malvat Bowser, qui es va apoderar del tron. Tanmateix, com a resultat d'aquesta invasió dels Koopes i el regnat d'en Bowser, al regne s'hi va produir un gran caos i una desesperació profunda.

 

Tot i això, es diu que l'única filla del Rei del Regne Xampinyó, la princesa Peach, podria desfer el conjur que tenia aplicada la gent del regne i per tant, podria tornar-los a la normalitat. En Bowser, que coneixia de cap a peus el conjur, va raptar la Peach i la va tancar en un dels seus castells. Tot el país va ser coneixedor de la situació del Regne Xampinyó.


En la saga de Super Mario hi ha molts tipus de videojocs diferents, des de jocs de plataformes a jocs d'esport, de trencaclosques, de resoldre misteris... És una saga molt clàssica i és imprescindible en el món dels videojocs.