Roger Redondo
Marcos Rodríguez

TRES ADÉUS AL CENTRE

Aquest any, en motiu de la jubilació de tres veteranes professores del centre volem fer un article per homenatjar la seva feina i dedicació a tots els seus alumnes.

Aquestes són,d’esquerra a dreta, la Maria Mestre (Administratiu FP), la Carme Saiz (Francès ESO) i la Carme Màdico (Anglès FP)

Totes tres són de la província  i volguessin o no les tres van acabar al centre, algunes fa  41 anys (1976). De mitjana hi han treballat durant 35 anys.

Ens van explicar que l’institut ha patit molts canvis des de que hi són i que molts companys han passat pel seu costat. Per exemple: l’actual teatre era un taller de metall i antigament hi havia un altre edifici dintre del complex.

Aquí les podem veure en una fotografia que van fer en un viatge d'estudis fet a Montauban, França, el juny de 1992.

Totes tres mantenen una bona relació degut als anys de convivència i esperem que no la perdin i que segueixin estimant al Baix Camp.

Preguntades per l’anterior relació entre docents ens van dir que en aquelles èpoques era una relació més distant i els havies de tractar de VOSTÈ,seguidament els hi vam formular una pregunta que feia referència a la seva millor i pitjor experiència al centre. Les tres van respondre que la pitjor havia estat la pèrdua de companys en actiu, com el Xavi o el Pere.  La millor:  “la pinya” forjada entre el professorat i els seus viatges.

També vam tenir la oportunitat de preguntar si estarien disposades a fer classe durant més anys i elles van respondre que ja havien donat tot el que podien i més al centre i que ja era hora de plegar tot i que la Carme Saiz va dir que amb una reducció de la jornada encara seguiria fent el que li apassiona que és fer de mestra.

Esperem que no siguin tres adéus sinó tres fins aviat!