Millors Pel·lícules

 

  • Black Panther:

Després de la mort del seu pare, T'Challa torna a la seva nació, Wakanda. Un cop allí, descobreix que té un nou i terrible enemic. T'Challa assumeix la personalitat de "Pantera Negra" per salvar, no només al regne de Wakanda, sinó a tota la humanitat.

 

  • Soy leyenda:

Robert Neville, un brillant científic, és l'únic supervivent d'una plaga creada per l'home que transforma els humans en mutants assedegats de sang. Ell vaga solitari per Nova York, buscant possibles supervivents, i treballa per trobar una cura per a la plaga utilitzant la seva pròpia sang immune. Neville sap que les possibilitats són mínimes, i tots esperen que cometi un error perquè caigui en les seves mans.

 

  • Star Wars Ep.V: El imperio contraataca

Star Wars l'Imperi Contraataca és una pel·lícula de ciència-ficció que s'estrenà el 21 de maig de 1980. L'Aliança Rebel ha establert una nova base secreta al remot planeta gelat de Hoth. Darth Vader, obsessionat per trobar Luke Skywalker, ha enviat milers de sondes espacials per tota la galàxia. Una d'elles arriba fins Hoth, els rebels la destrueixen i alerten l'Imperi. Vader comença a desplegar l'atac contra les tropes rebels, però l'almirall Ozzel treu les naus de l'hiperespai massa a prop del planeta i, alerta les tropes rebels de la seva presència.

 

  • La vida es bella

Benigni defineix ell mateix la seva pel·lícula com una faula: Guido troba i sedueix la seva futura dona, Dora. Anys més tard, tenen un fill anomenat Josué i, pel fet de ser jueus, són deportats a un camp de concentració alemany. Allà, fa creure al seu fill que els treballs del camp són, en realitat, un joc, amb l'objectiu de guanyar un tanc. Amb aquesta idea, Guido aconsegueix amagar i fer més suportable la vida al camp de concentració al seu fill.

 

  • El señor de los anillos: El retorno del rey

L'acció es desenvolupa en el que és concebut com la Terra real habitada per la humanitat, però en un temps imaginari. Tolkien va anomenar aquest escenari la Terra Mitjana, rememorant el Midgard en anglès antic. La història principal comença milers d'anys abans dels fets descrits a la novel·la, amb l'ascens de l'anomenat Senyor dels Anells, el Senyor Fosc, un esperit malvolent d'enorme poder i que governa el temut regne de Mordor.

 

  • La milla verde

La pel·lícula tracta de la vida d'un funcionari de presons, en Paul Edgecomb, explicada per ell mateix, i de com va conèixer en John Coffey, un presoner condemnat a la cadira elèctrica per l'assassinat de dues nenes.

L'home té un poder sobrenatural per eliminar el mal de la gent (tal com ell ho explica) i és capaç de curar malalties i ferides amb la imposició de les mans.

L'argument gira al voltant de la relació que Edgecomb i la resta de funcionaris tenen amb en Coffey els seus últims dies de vida.

 

  • Campeones

Un grup de persones amb discapacitat formen un equip de bàsquet que ens fa veure la crueltat de les persones. El seu entrenador els entrena per convertir-los en un equip invencible.

 

  • El padrino

La trama s’ubica a la Nova York dels anys 40. Don Vito Corleone (Marlon Brando) desenvolupa el paper central entorn de cinc famílies de la Màfia. Corleone, en contra dels consells de ‘Il consigliere, Tom Hagen (Robert Duvall), es nega a participar en el tràfic de drogues. A partir d’aquí, el cap d’una altra banda ordena el seu assassinat. Tot i que el seu fill petit, el Michael (Al Pacino), es manté distanciat dels negocis del seu pare, sense saber com, entrarà enmig la violenta i cruenta guerra que es desencadenarà entre les famílies mafioses.

 

  • Expediente Warren

Ens explica l'esgarrifosa història d'Ed i Lorraine Warren, investigadors de renom a tot el món dels fenòmens paranormals, que són cridats per una família terroritzada per una presència fosca en una granja.

Obligats a enfrontar-se a una poderosa ànima demoníaca, els Warren es van trobar atrapats en el cas més terrorífic de les seves vides.