Joel Martín

taller de videodansa

 

 

 

En aquest article parlem amb la Núria Giménez. És professora d'Arts Escèniques, i en aquesta entrevista ens explicarà en què va consistir el taller de Videodansa que es va realitzar a l'Institut fa unes setmanes.

- Explica'ns de què va anar el taller.

-Vam fer un taller de dues hores amb la coreògrafa i la realitzadora. I una altra noia que va explicar la història de la dansa contemporània.

-Per què vau acceptar fer el taller de videodansa?

-Em va semblar molt curiós, ja que mai s’havia fet i, com que no sabia molt del tema, vaig acceptar el repte. Per entendre-hi més sobre aquest tipus de dansa, i també per veure als alumnes passar una bona estona.

-Quins estils vau ballar?

-Doncs va ser dansa contemporània, no vam fer res més, però va ser molt divertit.

-Depèn de quin ball fos hi havia preferència de gènere?

-No, tothom podia ballar-ho. No es requeria ni més elasticitat ni més agilitat ni re d’això, era un ball molt simple. Feien moviment que qualsevol persona podia fer sense problemes i sense cap mena d'esforç físic.

-Per què vas voler mostrar la videodansa als alumnes?

-Perquè es veia molt interessant i era una cosa que mai havia fet i així també aprenc de pas. A més, va bé que els alumnes es distreguin fent aquest tipus d’activitats de tant en tant, ja que jo crec que es fan distretes i molt divertides ens ho vam passar molt bé fent-ho.