sèries en vena

Carlos Yeste, Sergi Quirós, Laura Melo, Giovanna Feltrin i Ainhoa Pardo

 • Élite, Netflix

Élite tracta sobre tres estudiants, amb pocs recursos, d’un col·legi que es va ensorrar. L'empresa constructora els atorga una beca per estudiar a l'escola secundària Les Alzines, un exclusiu centre d'estudis que llueix com la seu d'una empresa a Silicon Valley.

 

 • Riverdale, Netflix

La sèrie comença amb el misteriós assassinat de Jason Blossom, fill d'una de les famílies més conegudes i riques de la localitat. El cadàver va ser trobat un matí, al riu de la fictícia ciutat de RIVERDALE, posant cap per avall la fingida tranquil·litat dels seus habitants. Després d'aquest començament, anem descobrint als nostres protagonistes en un nou any d'institut.

 

 • La casa de papel, Antena 3, Netflix

Un grup de lladres planeja el "robatori del segle" al Museu de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre d'Espanya, amb l'objectiu d'obtenir 2.400 milions d'euros a l'estil de Robin Hood. La ment mestra darrere del cop és "El Professor", un home que recluta a set persones per a tirar endavant el gran cop.

 

 • Vis a vis, Antena 3, FOX

La sèrie reflexa el dia a dia de les empresonades i dels funcionaris dins la presó, i també la transformació d’una persona inofensiva, aparentment incapaç de fer mal, en una supervivent que va deixant de banda els seus escrúpols. En cada capítol podrem veure la lluita per sobreviure, la convivència entre les preses, amb aliances, traïcions i venjances tant entre elles, com entre els funcionaris.

 

 • Stranger things, Netflix

La història arrenca durant la dècada dels 80, al fictici poble de Hawkins, Indiana, quan un nen anomenat Will Byers desapareix, fet que destapa els estranys successos que tenen lloc a la zona, producte d'una sèrie d'experiments que realitza el govern en un laboratori científic proper. A més, a la ciutat apareixen forces sobrenaturals inquietants i una nena molt estranya. Ella, juntament amb els amics de Will, s'encarregaran de buscar-lo, sense imaginar el que haurà d'afrontar per trobar-lo. Inadvertidament, van crear un portal a una dimensió alternativa anomenada "Upside Down". La influència de d'"Upside Down" comença a afectar els desconeguts residents de Hawkins de manera calamitosa.

 • Por trece razones, Netflix

No han passat ni dues setmanes des del suïcidi de la Hanna, quan en Clay troba una misteriosa caixa a la porta de la seva casa. La caixa conté unes cassetes que seran l'inici d'un pervers joc que involucrarà a tots els responsables de la mort de la Hanna. 

 

 • The walking dead, Fox

The Walking Dead explica la història de les conseqüències d'una apocalipsi zombi. La història se centra en les vivències d'un petit grup de supervivents, que viatgen a través dels Estats Units desolats en busca d'un lloc on estar segurs de les hordes de zombies. El líder del grup, Rick Grimes, era un oficial de policia del comtat fictici de King County, Geòrgia, abans del brot zombi. Ja que estan en una situació cada cop és més complicada, la desesperació del grup per sobreviure els obliga a fer quasi qualsevol cosa per a mantenir-se amb vida.

 

 • Juego de Tronos, HBO

Joc de trons segueix les múltiples línies argumentals de "Canción de hielo y fuego". Gran part de la història es produeix a "Poniente", un continent fictici on les estacions poden allargar-se durant anys, i se centra en les violentes lluites dinàstiques que sorgeixen entre diverses famílies nobiliàries pel control del "Trono de Hierro".

 

 • La maldición de Hill House, Netflix

Es la història de la familia Crain, una família de 7 membres, els pares i els fills, que durant un estiu van a viure a la Mansió Hill House, per a reformar-la i vendre-la. Una família normal, que s'estima, però que es veuen consumits per aquesta casa maligna, que rere les seves parets amaga la mort, la tristesa i moltes ànimes que no poden descansar.  

 

 • Teen Wolf, Netflix

Narra la història d'un jove jugador de lacrosse, anomenat Scott McCall, i els seus amics. Una nit es passegen pel bosc a la recerca d'un cadàver . El seu pare, el policia encarregat de dirigir el cas els descobreix i, intentant fugir cadascú pel seu compte, Scott és atacat per un home llop. S'escapa de l'atac amb només una mossegada, però després comença a notar alguns canvis en el seu cos. Scott intenta mantenir una vida normal, mentre amaga a tothom la seva vida secreta com un home llop. Però en veure que no pot amagar els seus poders, ha de buscar altres opcions.

 • American Horror Story, Netflix

Ens explica la història de dos adolescents amb ADN especial, allunyats de les seves famílies i enviats a viure a un búnquer, on totes les persones estan dividides en dos grans grups. Un d'aquests grups, viuen amb grans luxes, mentre que l'altre, fan els treballs més durs.