Marcos Rodríguez

EL MANNEQUIN CHALLENGE

EL NOU REPTE QUE CAUSA FUROR A LES XARXES SOCIALS

El Mannequin Challenge és el nou repte que causa tanta sensació com el Harlem Shake a les xarxes socials degut a la seva originalitat.

Aquest repte va tenir lloc en una Universitat dels Estats Units; el que en un principi semblava un repte més, s’ha convertit en trending tòpic a totes les xarxes socials.

Per a que us en feu una idea de com de popular és aquest moviment, des d'estrelles de l’esport com Cristiano Ronaldo o els jugadors de l’equip de la NBA, New York Giants, fins a grans personalitats de la actualitat, com Hillary Clinton, han sigut protagonistes del Mannequin Challenge.

Aquest nou moviment consisteix en gravar un vídeo amb tots els seus protagonistes immòbils com si fossin maniquins, d’aquí ve el nom, i aleshores, una persona grava l'escena amb tothom “congelat”. Com més divertides i originals siguin les postures dels protagonistes, més impressionant serà el vídeo resultant.

Un altre ingredient important per a un Mannequin Challenge, és la cançó dels artistes Rae Sremmurd i Gucci Mane, Black Beatles, la qual ha arribat fins a la impressionant xifra de 204 milions de reproduccions a Youtube i mentre llegiu aquest article esteu sentint!

El Mannequin Challenge també ha arribat a l’Institut Baix Camp. Els alumnes de 1r de Batxillerat n'han protagonitzat un a Educació Física Jordi Ochoa; els alumnes de la optativa de música de 2n d'ESO també n'han fet un amb la professora Glòria Baldó i els de la optativa d'alemany de 3r d'ESO un altre amb la Maite Solé. Aviat els podreu veure tots al nostre canal de Youtube.

És que no parem! 

Aquí teniu el Mannequin Challenge que van fer els alumnes de la optativa de música de 2n d'ESO.
Aquí teniu algunes imatges del Mannequin Challenge d'Eduació Física!
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle