George Botea

Edison Macas

Leage of Legends + Marató = IBC

Enguany, dins els actes que es fan per la Marató de TV3, a part de la donació per la cursa també hi va haver-hi un torneig del “LOL”, fet pel departament de informàtica. Hi podia participar només gent de l’institut, i la fase de grups es va jugar a casa. La semifinal i la final es va disputar a l’Institut i es van projectar al teatre. Hi va haver molta participació i fins i tot dos comentaristes.

Ara us comentarem què és el joc, els seus objectius i com es va desenvolupar l’activitat

Què és el ....

El League of Legends és un videojoc de gran interès internacional que es va inaugurar el 27 d’octubre de 2009. Avui en dia ja hi ha més de 100 milions de persones registrades a tot el món i més de 65 milions de persones hi juguen cada mes.

És un joc de 5 contra 5 i cadascú te una posició. L’objectiu principal del joc és destruir el nexe (la força, el més important) a l’altre equip.

 

Gràcies a aquest torneig és va recaptar més de 150€ per part de l’Institut Baix Camp i l’equip guanyador se’n van endur 50€. Van fer una pàgina web pel concurs, vegeu-la!

L' ABC del LOL

És un MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) és un videojoc d’estratègia en temps real i acció, està basat en un món imaginari on hi han diferents campions amb diferents habilitats.

Juguen 5 persones contra unes altres 5 on agafen cadascú un campió que utilitzarà durant tota la partida.

A la partida hi ha diferents objectius a complir: com matar monstres, destruir torres, però l’objectiu més important i amb el qual guanyes la partida, és destruir el nexe de l’altre equip.

 

Un dels campions més coneguts és en Teemo.

L'institut va fer un vídeo sobre la tarda del torneig:

Vam entrevistar al Vladi, un alumne organitzador del torneig.

Revista IBC-  Per què vau decidir fer un torneig del LOL?

 

Vladi - Perquè la professora, Cristina Gómez, ens va dir que havíem de fer una activitat per col·laborar a la Marató de TV3. Així que vam decidir fer-ho d’un joc que li agradava a tota la classe, i així va sorgir la idea.

RIBC- Des de el principi, us van donar suport o heu hagut de presentar la idea més d’una vegada?

 

Vladi - Sí, hem tingut suport des del primer moment. Ens va dir la professora que fos d’alguna cosa que els agrades i des del primer moment va ajudar-nos amb tot el que vam necessitar.

Revista IBC-  Quina experiència sobre el joc teniu els organitzadors?

 

Vladi - Tots coneixem aquest joc ja que a la classe tothom hi juga. Amb la idea de la professora vam veure la oportunitat per poder unir una afició amb una bona causa i relacionat amb els estudis.

RIBC- Es tornarà a fer?

 

Vladi - Sí, perquè va ser una activitat recolzada per més gent del que pensavem.