El que podreu trobar en aquest número de la Revista Al Lloro és una mostra de la diversitat dels interessos de l'alumnat que conforma la redacció de la revista.


Enguany portem treballant de valent en el nou número, que com podreu veure, inclou noves seccions. Ens ha costat enfocar de vegades l'estil de la publicació i de seccions que volíem introduir, i per això vam conformar grups de treball en funció d'interessos, aficions i hobbies semblants.


Volem remarcar que estem orgullosos de l'esforç invertit, del treball en grup, i serveixi d'inspiració per tots aquells lectors que vulguin endinsar-se en ella: videojocs, còmics, esports, música, sèries...


Volem comentar també el seguiment que han fet alguns grups de la redacció als esdeveniments que s'han produït durant aquest quadrimestre al centre.


Finalment, trobareu noves seccions com pot ser l'entrevista a un professor/a, les anècdotes que recorren els passadissos del centre, i l'entrevista a una professora jubilada, que de ben segur us agradarà.


Treballar en aquesta revista ens ha fet adonar-nos de la multitud d'activitats que es realitzen al centre i que desconeixíem, el treball que hi ha darrere d'una revista i en l'elaboració dels articles, així com la responsabilitat que suposa el treball en equip i afrontar les dificultats.