Com si d’un regal de Nadal es tractés, arriba un nou número de la revista de l’Institut Baix Camp. Enguany, a més a més, amb un canvi de rumb notable. Per començar, la nova redacció de la revista ha agafat el timó amb molta il·lusió i des d’aquí una salutació i un agraïment als capitans antecessors, el Germà i la Carme, per la bona feina. Però el canvi de rumb es deu sobretot al format.

 

Ara que serem Escola Verda i en plena era de les tecnologies, era el millor moment per dir adéu al paper i fer una revista més sostenible.  Alguns alumnes no s’ho acaben de creure: “però no tindrem la revista a les mans?”. Doncs no, serà virtual, igual que ho són els teus pensaments, els dic. I és que si hi penses bé, les millors coses no es poden tocar amb els dits, ja que les portem dins.

 

És per això que els nostres desitjos, en una època de l’any on el consumisme s’apodera de la festa,  van cap aquest cantó. Gaudiu de la companyia dels que estimeu, gaudiu de la salut que teniu i mireu endins per trobar-hi els vostres millors sentiments i sobretot, compartiu-los.

 

Bones festes i feliç entrada d’any 2017 a tothom!