L'ESCOLA DEL TREBALL

L'Institut Baix Camp, nascut al curs 1929-1930 a l’edifici d’una antiga fàbrica sedera, fa 90 anys que forma a persones del territori. Conegut com l'antiga Escola del Treball, va incorporar 20 anys enrere l'Educació Secundària Obligatòria i els estudis de Batxillerat. Actualment, la seva oferta acadèmica ha crescut i recull un gran llistat de cicles mitjans i superiors i el programa de Batxibac. 

La inauguració del 90è curs de l'INS. Baix Camp ha tingut el plaer de comptar amb el Sr. Jordi Agràs, cap dels SSTT a Tarragona del Departament de Cultura. Nosaltres hem volgut saber més d'ell i l'hem fet una entrevista.

Maria Vaklinova, Julián Herrera, Fabricio Berk.

Molt poques persones coneixen l'evolució del centre com la Josepa de Maria. En aquesta entrevista hem volgut conèixer la seva visió respecte als canvis que ha patit l'educació i l'institut.

Maria Vaklinova.

Si teniu curiositat per saber què passava a l'any 1929 quan l'institut va néixer heu de donar un cop d'ull a aquest apartat. Potser us emporteu una sorpresa!

Elsa Orihuela, Aarón García.

En Germà López, professor de català de l'institut, és un dels més veterans de la casa. La seva experiència al sistema educatiu i la seva visió crítica respecte als canvis són els fonaments en què hem basat aquesta entrevista. 

Laia Aran, Laia Catalan.