EDITORIAL

Aquest any, la revista Al Lloro s'ha estructurat en quatre grans seccions: el 90è aniversari del centre, els esdeveniments del centre, què pensen les famílies respecte a qüestions educatives i altres aspectes vinculats als valors que defensem com a centre i com a grup.

Hi podràs trobar entrevistes amb professors més veterans i personal relacionat amb el sistema educatiu que ens han explicat la seva experiència i el seu punt de vista en vers les innovacions pedagògiques. També, les famílies tindran la seva veu, i, nosaltres, els alumnes, per descomptat, que voldrem explicar-vos algunes de les nostres idees respecte a assumptes que ens interessen o els valors humans i mediambientals que voldríem fomentar.

Formar part d'aquest projecte ens ha ajudat a millorar el treball en grup, a desenvolupar la nostra habilitat en la redacció, a organitzar el treball, a col·laborar entre nosaltres potenciant el companyerisme.

També ens ha ajudat a conèixer més profundament les activitats realitzades a l'institut i a valorar la feina dels reporters i reporteres de revistes professionals.