TEATRE “RUMORS” A L’INSTITUT BAIX CAMP

El dissabte dia 19 d’octubre a les 20h i el diumenge 20 a les 19h es va oferir al teatre del nostre institut l'obra Rumors interpretada per alguns dels professors de l’institut Baix Camp.

L’obra era de Neil Simon, un dels autors i guionistes teatrals més populars dels Estats Units. Es tracta d’una comèdia basada en una trama d’embolics i malentesos en la qual participen: Mayte Solè (Chris Gorman), Jose Miguel García (Ken Gorman), Sònia Gomès (Claire Ganz), Pedro Caro (Lenny Ganz), Carme Saiz (Cookie Cusack), Pep Costa (Ernie Cusack), Núria Giménez (Cassie Cooper), Joan-Jordi Callau (Glenn Cooper), Francesca Solanellas (Major Welch), Sara Temprado (Sergent Pudney) i Noemí Gomis (Myra Brock).

L'obra tractava sobre un accident abans de la festa. Els actors intentaven fer veure que no passava res. La policia arriba a la festa perquè sent uns trets i els assistents, utilitzant la comèdia, intenten desmentir la suposició de la policia. I al final la nit acaba en un total embolic. És una obra que ha valgut la pena anar a veure perquè els actors estaven genials i, a més, els coneixíem més que bé.

Nosaltres vam assistir a la sessió del dissabte 19 i ens va semblar una obra divertida i molt ben interpretada. El públic va riure en moltes ocasions i el decorat estava ben trobat.

Carla Martínez, Joan Bayona, Naiara Garri