Ja tornem a ser al final d'un altre curs escolar. No ha estat un curs com un altre. Hem tingut coses noves i esperem que hagin vingut per quedar-se. Entre aquestes novetats destaquem les jornades Educocamp. Un projecte nou sempre és engrescador però fa una mica de respecte, però les jornades Educocamp van valer tot l'esforç i feina que hi va haver al darrera. Vam poder veure d'aprop grans professionals de la comunicació que van venir a compartir amb nosaltres, de primera mà, la seva experiència del dia a dia. Veure'ls i sentir com ens explicaven les coses de tu a tu ha estat sens dubte una experiència que ens marcarà de per vida. Treballar en una revista i conèixer el món de la comunicació de tan a prop ens ha despertat inquietuds i il·lusions que molts no teníem. Molts anys de vida a l'Educocamp!

Però també hi ha hagut fets que ja són uns clàssics, aquells esdeveniments que es repeteixen cada curs i ens emocionen igualment: el musical de 4t d'ESO, el professorat que es jubila, les graduacions... cada any passen però cada any ens fan aquell nus a la gola que ens recorda com n'és d'especial pertànyer a aquesta comunitat educativa.

Tantes i tantes coses han passat aquest any que ens és difícil esmentar-les totes aquí. Des de la revista, hem anat fent un recull d'aquells esdeveniments i projectes que passen al centre així com de fets i notícies que ens inquieten. Esperem de tot cor que siguin del vostre grat i aprofitem per desitjar-vos un bon estiu i un merescut descans.

Fins aviat!